OFERTA FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE DE NUNTA

Vrem sa fim un pic diferiti de ceilalti din domeniul nostru, de aceea iti promitem ca vei beneficia de un produs de calitate si de o echipa profesionista care are in minte doar buna ta dispozitie si imortalizarea fiecarei emotii si fiecarui zambet.

Acestea fiind spuse, nu va vom plictisi cu N oferte si liste de preturi. Va prezentam  pretul de baza pentru cele doua pachete oferite de noi. Ne place sa fim transparenti si sa oferim clientilor un punct de plecare cand vine vorba de preturile noastre. Tineti minte ca pachetele de mai jos sunt 100% personalizabile si reprezinta doar un punct de referinta.


-=FOTOGRAFIE=-

○FOTOGRAFII PE PARCURSUL INTREGULUI EVENIMENT○
○SEDINTA FOTO IN ZIUA NUNTII○
○ALBUM FOTO-CARTE DIN PIELE NATURALA○
○50 FOTOGRAFII LIVRATE IN PRIMA SAPTAMANA SI RESTUL IN MAXIM 2 LUNI○

DE LA 1100 euro

-=FOTOGRAFIE & VIDEOGRAFIE=-

○FOTOGRAFII PE PARCURSUL INTREGULUI EVENIMENT○
○SEDINTA FOTO IN ZIUA NUNTII○
○ALBUM FOTO-CARTE DIN PIELE NATURALA○
○50 FOTOGRAFII LIVRATE IN PRIMA SAPTAMANA SI RESTUL IN MAXIM 2 LUNI○
○VIDEOGRAF PREZENT PE PARCURSUL INTREGULUI EVENIMENT○
○FILMARE FULL HD EDITATA PROFESIONAL LIVRATA IN MAXIM 1 LUNA○
○CLIP “MOMENTS” CE INSUMEAZA TOATE MOMENTELE EVENIMENTULUI○

DE LA 1800 euro

Pentru o oferta personalizata va recomandam sa ne scrieti, sau sa ne sunati in vederea stabilirii unei intalniri. Nu vrem sa fim doar niste straini care va fotografiaza. Vrem sa ne cunoastem si sa aflam cat mai multe despre voi. Doar asa putem sa cream ceva cu adevarat unic si potrivit voua.

Suplimentar pachetelor de mai sus, puteti opta pentru:

○ albume suplimentare / cutii hand-made din lemn natural pentru pastrarea fotografiilor preferate
○ fotografii impreuna cu invitatii, printate pe loc (Marturii)
○ tablouri cu fotografiile voastre pe panza, inramate si pregatite pentru expus
○ filmare aeriana cu drona
○ videograf prezent la sedinta foto “Trash the Dress” pentru realizarea unui clip profesional, dedicat acelei zile speciale


Suntem genul de oameni carora le place foarte mult sa calatoreasca, asadar suntem dispusi sa va insotim oriunde in lume in ziua evenimentului vostru si nu percepem o taxa suplimentara pentru deplasare. Mentionam insa ca nu sunt incluse in pachetele de mai sus costurile directe ale deplasarii (cazare, bilete de avion). Si pentru ca ne place sa impartasim cu voi locurile pe care le-am vizitat, va prezentam mai jos una din imaginile noastre preferate din sesiunea de logodna a mirilor nostri Sofia si Catalin care au ales ca locatie pentru evenimentul lor insula Palawan din Filipine.

Daca sunteti convinsi ca noi suntem cei pe care ii doriti sa va scrie povestea, ne puteti scrie cu ajutorul formularului de contact pentru disponibilitate si o oferta personalizata.

 

Cu drag,
M&A