Cred ca a sosit si momentul sa discutam despre cum veti pastra amintirile voastre. In afara de fotografiile livrate in format digital, avem pregatit pntru voi si un album foto inedit, realizat in totalitate dupa gusturile voastre, din materiale de calitate, care vor da viata fotografiilor si va vor face sa simtiti o parte din emotiile traite in acea zi speciala. Suntem fiinte care se bazeaza pe simturi pentru a trai, de aceea noi consideram ca atunci cand vrei sa retraiesti un moment special din viata ta, cel mai bine este implici toate simturile. O muzica buna, un pahar de vin si rasfoirea albumului se transforma intr-o poveste minunata retraita in cateva pagini.

Ganditi-va la acest album ca la ceva ce nu-si va pierde niciodata valoarea. Cu totii avem acele obiecte la care nu am renunta pentru nimic in lume, mai mult, consideram acele obiecte ca un mic tezaur al familiei. Partea frumoasa a ceva ce asterne pe hartie trairile si emotiile unor persoane o reprezinta faptul ca este nemuritor. Puteti impartasi acele amintiri cu copiii vostri pe masura ce anii vor trece si ulterior nepotii vor putea sa vada ca bunica si bunicul au fost candva tineri si nebuni, indragostiti si plini de viata.

Albumul va contine hartie foto de cea mai buna calitate, pastrata intr-o coperta din piele naturala, captusita la interior cu o catifea fina si rafinata. Va punem la dispozitie o paleta larga de materiale suplimentare, texturi, culori si elemente aditionale, pentru ca voi sa va personalizati amintirile cum credeti de cuviinta.

Cu drag,
M&A