Hey,

Noi suntem Mihaela si Alin, doi oameni absolut indragostiti de a surprinde, in imagini, emotia in cea mai pura si simpla forma a ei. Inainte de a fi fotografi, suntem povestitori, care nareaza fiecare minut din povestea voastra prin ochii si camerele noastre.

Sa imortalizam momente si sa cream amintiri este ceea ce conteaza pentru noi, ceea ce ne pasioneaza, ceea ce ne face sa fim creativi. Ne plac oamenii care se distanteaza de banal, oamenii sinceri, oamenii inspirati. Trebuie sa stiti ca fotografia de nunta este un efort comun si dorinta voastra de a arata cat sunteti de indragostiti ne permite sa cream imagini care vi se potrivesc doar voua, nimanui altcuiva. Asta face ca amintirile pe care ulterior vi le inmanam sa fie unice si sa poarte o parte din emotia momentului, fie ca le privesti la o luna dupa ziua ta speciala, sau la zece ani dupa.

Desi locuim in Bucuresti, pasiunea pentru calatorii ne-a permis sa facem fotografii oriunde in Romania: de la Bucuresti, Brasov si Ploiesti, la Sibiu si Valcea; si oriunde in lume: Filipine, Thailanda, Grecia. Daca sunteti pasionati de calatorii si vreti sa vedeti locurile in care am fotografiat si desigur, produsul final – fotografiile si clipurile realizate, gasiti impreuna cu acestea cate un articol interesant despre locurile colindate, pe pagina Travel Feels a site-ului.

Daca va plac amintirile cu voi, despre voi si pentru voi, atunci hai sa ne jucam impreuna in ziua nuntii. Aveti incredere in noi si ne vom distra fantastic, daruiti-ne o ora din viata voastra si va vom face sa aratati fabulos, fara a sterge din imagini cine sunteti cu adevarat.

 

Cu drag,
M&A